Rreth nesh

Makinaria teknike e pasurisë Nantong, ltd është specializuar në prodhimin e grupeve të plota të prodhimit për më shumë se 30 vjet. Ne jemi numri i CFPMA dhe kompani i lartë teknike i provincës Jiangsu. "CENTER i RRERCHER & DEVELOPMENT" e ka dedikuar për të plotësuar linjën e tufeve, vijë e fortë ëmbëlsira, Linja e çamçakëve, linja e çamçakëve përtypje, vijë çokollate, etj. Prodhimet tona janë eksportuar në Azinë Juglindore, në Lindjen e Mesme, në BE, në Amerikë dhe kanë pasur një reputacion të lartë atje. Kompania jonë vendos në qytetin Rugao ku është qyteti i famshëm i jetëgjatësisë në provincën Jiangsu pranë Shangaisë, ne shijojmë ujë të përshtatshëm, Toka dhe transporti ajror. Kompania mbulon 40000 m², strukturën 23000 m². Ka 180 punëtorë të aftë, në të cilat 50 punëtorë janë teknikë. Pasuritë e kapitullit janë më tepër se 30 milion Renminbi, duke përfshirë 180 grupe të pajisjeve mekanike përpunimi, qendra e projektimit të pajisjeve, Pajisjet e qendrës fizike dhe eksperimente kimike dhe laboratori i teknologjisë ushqimore.

Shih më shumë

Lajme

Revolvizoni krijimin e ëmbëlsirave tënde me makinën e fundit të ëmbëlsirave: krijimi i kryevepra të ëmbla nuk ka qenë kurrë më e lehtë!

2023-09-04 Shih më shumë

Gjithçka që duhet të dish rreth makinave të këqijat

Paraqitja: makinat e prodhuesve të qelbe luajnë një rol vendimtar në industrinë e përpunimit të ushqimit dhe pijeve, veçanërisht në mbretërinë e prodhimit të ëmbëlsirave. Në këtë artikull, do të shqyrtojmë ndërlikimet e makinerive të prodhuesve të ëmbëlsirave dhe do të shqyrtojmë shkencën pas operacionit të tyre. Bashkohuni me ne ndërsa zbulojmë sekretet pas këtyre makinave mahnitëse dhe kontributin e tyre në botën e konfeccioneve. 1.

2023-09-02 Shih më shumë

Makina e bukur e bukur për të trajtuar shumë të ëmbël

Përmbajtja Paraqitja: Arti i kërkimit që bën 1.1 Gëzimi i shkencave të bërë në shtëpi 1.2 Vështirësitë e bërjes së ushqimit 1.3 Zgjidhja. në: Makinat e ëmbëlsirave, kapitulli 2: Pse të zgjedhësh një makinë bërthamore? 2.1 Veçësia dhe efektshmëria 2.2 Kontrolli i temperaturës dhe Precicionit 2.3 Krijimi i përshtatshëm dhe kreativiteti Në një makinë të veçantë 3.1 Temperatura e përshtatshme.

2023-08-31 Shih më shumë

Bota magjepsëse e makinave të ëmbëlsirave: Një udhëheqje për prodhimin e ëmbël të trajtimit.

Paraqitje: makinat e prodhuesve të ëmbëlsirave kanë revolucionuar mënyrën se si prodhohen trajtimet e ëmbël. ofrojnë një zgjidhje të përshtatshme dhe të efektshme për krijimin e një sërë të gjerë ëmbëlsirash. Në këtë udhërrëfyes, do të shqyrtojmë në botën mahnitëse të makinave të prodhuesve të ëmbëlsirave, duke eksploruar procesin, teknikat, dhe përfitimet e përdorimit të këtyre makinave në prodhimin e konfeccioneve të shijshme. 1. Roli i Bërësuesit Maki

2023-08-29 Shih më shumë

Makina e pakësimit me çokollatë të vetme revolucionizon procesin e paketimit

Futja e makinerisë së vetme të paketimit të çokollateve ka sjellë përparim të rëndësishëm në industrinë e lëngjes. Kjo teknologji novative ka rregulluar procesin e paketimit, sigurimi i efektshmërisë dhe lehtësi për prodhuesit e çokollatës në mbarë botën.

2023-07-18 Shih më shumë

Shfaqja e shkëlqimit të Prodhimit të Ajove: Makina më e mira

Në botën e ëmbël të lagjes, Një shpikje tokëse po e merr industrinë me stuhi - makinë më e mirë e prodhueshme. Kjo teknologji shtetëror sjell efektshmëri i pashëm, saktësi, dhe innovacioni në prodhimin e trajtimeve të preferuara të çdo njeri.

2023-07-11 Shih më shumë

Pajisje e Prodhimit të Gumy

2023-07-04 Shih më shumë

2023-06-28 Shih më shumë

Shih më shumë